Детските емоционални кризи - училище за родители

Емоционалните кризи, кога, защо и как да се справим? Тръшкането, отказите, публичните капризи - има ли логическа последователност или идват изведнъж?

Това са само малка част от темите, които ще бъдат обсъдени на семинара, а в последствие ще имате възможност да зададете и въпросите, които вас най-много вълнуват.

Събитието е подходящо за родители на деца от 0 до 7 години. Ще разгледаме много примери и ситуации с идеи, които можете да приложите вкъщи.

За тези, които не ме познават: Радостина Стоянова-Ширяев, детски клиничен психолог с основна дейност превенция и интервенция на емоционални и поведенчески отклонения, управител и психолог в РадостИ. Дипломиран психолог в Университет Бремен (Германия). И Не на последно място майка на две деца.Очаквам ви в петък 11.03.2022. от 10:00ч.

Такса за участие 30лв
.

Семинарът ще се проведе в платформата Zoom. Всички записали се ще получат линк и код за достъп. Запис от събитието ще бъде на разположение на участниците в срок от 10 дни. Всеки участник ще има право и на една безплатна е-мейл консултация в рамките на един месец.

Записвания ще приемам до петък 10.03. със съобщение към страницата на РадостИ, е-мейл office@radostina-stoyanova.com или на телефон 0885 215 918, за записване, моля, име, телефон за връзка и възраст на детето ви. Семинарът ще бъде съобразен с възрастта на децата на присъстващите, за да е максимално полезен.

Коментари