Пропускане към основното съдържание

Стани част от РадостИИмаш интересна идея? Креативно решение на даден проблем?

Можеш да пееш, да танцуваш, да играеш с децата?

Можеш да моделираш, да конструираш, да рисуваш?

Искаш да предложиш своя идея, но не знаеш, дали ще се хареса на децата? 

Или си професионалист и търсиш място да предлагаш допълнително своите услуги?


Ела и опитай!

В РадостИ ще се радвам да дам поле за изява на всеки мотивиран да опита нещо ново. Да създаде по своя инициатива занимание, дейност, кръжок или семинар на тема по свой избор, стига тя да е в контекста на РадостИ за развитие на личния потенциал на децата.

Аз се уча всеки ден, ще се радвам да се учим взаимно. Всеки има област, в която е добър, било то професионалната му квалификация или просто хоби. Опитай да го представиш сам в РадостИ! Ще имаш своето време, занимание и публика, а дали ще се приеме зависи само от теб! 

Предложения за дейност и кратка лична информация ще очаквам на е-майл office@radostina-stoyanova.com

Тази зима: Пространство за творци на детски изделия


Ще се радвам да мога да предоставя възможност тази зима на творци, които предлагат изделия за деца, но общуват със своите клиенти предимно през интернет, възможност за се запознаят на живо. :)

В ежемесечни срещи под формата на презентации, малки базари или просто среща на кафе и чай, нека поговорим за нещата, които изработвате и как те правят големи чудеса за мъниците.

Предложения за дейност и кратка лична информация ще очаквам на е-майл office@radostina-stoyanova.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?