"Започване на детската градина": Как да се подготвим? - Семинар-дискусия за родители

Притеснено ли Ви е? Аз съм детски психолог, и какво от това, и на мен ми трепереше под лъжичката... Кампанията за кандидатстване в детските градини и ясли приключи. Сигурно вече мислите как ще прекарате летните месеци и притесненията за започването на детската градина сте оставили за по-късен етап.

Дискусията за подготовка за новото начало обикновено е в края на лятото, но често заедно стигаме до извода, че може би сме закъснели, за да подготвим детето и себе си за този важен момент. Особено когато то трябва да прекрачи прага на детската градина или ясла на 15-ти септември.

Редовната вече дискусия за подготовка вече втора година ще я направя още от юни месец, за да можете да опитате и приложите част от съветите, които ще обсъдим по време на срещата.

Започването на детската градина е емоционален и понякога труден момент за всички нас. Затова в рамките на час и половина ще обсъдим детската градина и как да подготвим децата и нас като родители. За тези, които не са посещавали РадостИ, това е моята частна практика като детски психолог - Радостина Стоянова.

Начало: Неделя 13.06.2020 от 13:30ч. Ограничение на групата до 8 участника.

Цена: 20лв. За родители, които са посещавали детските групите през зимата преференциална цена 15лв.

Възможност за онлай участие с предаване на живо на дискусията в специално създадена за събитието Фейсбук група. Заплащането при онлайн участие е по банков път не по-късно от 11.06.2020.

При запълване на бройката и желаещи ще има втора група.

Записването е задължително! Със съобщение към ФБ страницата, на тел. 0885 215 918 или на e-mail office@radostina-stoyanova.com.


Коментари