"Започване на детската градина": Как да се подготвим? - Семинар-дискусия за родители

Притеснено ли Ви е? Аз съм детски психолог, и какво от това, и на мен ми трепереше под лъжичката... Сигурно вече мислите за лятната ваканция и как ще прекарате приятно отпуската си край морето или в планината, и притесненията за започването на детската градина сте оставили за по-късен етап.

Последните две години дискусията за подготовка обикновено е в края на лятото, но често заедно стигаме до извода, че може би вече сме закъснели, за да подготвим детето и себе си за този важен момент. Особено когато детето трябва да прекрачи прага на детската градина на 15-ти септември.

Тази година искам да ви изненадам с редовната вече дискусия за подготовка за започване на детската градина още от юни месец, за да можете да опитате и приложите част от съветите, които ще обсъдим по време на срещата.

Започването на детската градина е емоционален и понякога труден момент за всички нас. Затова ще се съберем и ще раменим съвети, знания и идеи как по-плавно да минете през този етап от детското развитие.

В рамките на час и половина ще обсъдим детската градина и как да подготвим децата и нас като родители. За тези, които не са посещавали РадостИ, това е моята частна практика като детски психолог - Радостина Стоянова.

Начало: Неделя 09.06.2019 от 13:00ч. Децата са добре дошли, желателно е предварително да споделите, дали ще има дете/деца заедно с вас. Ограничение на групата до 10 участника. (Ако присъстват повече деца, размерът на групата ще бъде редуциран и ще обявим нова дата).

Цена: 15лв. (Входът е за родител, децата са безплатно)

При запълване на бройката и желаещи ще има втора група следобед на 11.06.2019 от 18:30ч.

Записването е задължително! Със съобщение към страницата, на тел. 0885 215 918 или на e-mail office@radostina-stoyanova.com.


Коментари