"Започване на детската градина": Как да се подготвим? - Семинар-дискусия за родители

Притеснено ли Ви е? Аз съм детски психолог, и какво от това, и на мен ми трепереше под лъжичката... Започване на детска градина/ясла... Само от тези думи и притеснението нахлува бавничко в съзнанието на всеки родител. Детски психолог съм, но и на мен ми беше притеснено като родител. Затова ви каня да се присъедините към нашата дискусия с полезни съвети за подготовка.

Започването на детската градина е емоционален и понякога труден момент за всички нас. Заповядайте да разменим съвети, знания и идеи как по-плавно да минете през този етап от детското развитие
.
В рамките на час и половина ще обсъдим детската градина (ясла) и как да подготвим децата и нас като родители. За тези, които не са посещавали РадостИ, това е моята частна практика като детски психолог - Радостина Стоянова.
Начало: Вторник 31.08.2019. от 10:00ч. Децата са добре дошли, желателно е предварително да споделите, дали ще има дете/деца заедно с вас. Ограничение на групата до 10 участника. (Ако присъстват повече деца, размерът на групата ще бъде редуциран и ще обявим нова дата).Цена: 15лв. (Входът е за родител, децата са безплатно)


Записването е задължително! Със съобщение към страницата, на тел. 0885 215 918 или на e-mail office@radostina-stoyanova.com.


Коментари