Ново начало!


Здравейте, мили приятели!

Преди броени дни се върнах в България и този път вече е за постоянно. (Доколкото нещо може да бъде постоянно в нашия модерен свят...) Искрено вярвам, че в България младите специалисти имат бъдеще, защото "камъкът си тежи на мястото". Та след цялото ми странстване през последните години е време за едно ново начало!

Блогът е моят начин се по-бързо и лесно да "стъпя с двата крака на българска земя". Ще се радвам да ми помогнете с всякакви въпроси, мнения и коментари по всички теми, които ви вълнуват. За мен психологията и превенцията на детски психологични отклонения се превърнаха в идеал и моя екзистенциална мисия. Всяка една дума и всяко едно действие, които могат да успокоят и усмихнат дете, родител или някой от нас е стъпка в правилната посока.

През следващите седмици ще се опитам да обновя блога като едно ново широко пространство за всичко, което ни вълнува. С или без предсказанията на различни култури и цивилизации за края на света през тази зима, вярвам, че е време за един нов поглед към нас самите, нашите мисли, действия и нагласи.

Добре дошли на прага на Новия свят!

Коментари