Пропускане към основното съдържание

Загадките на Шерлок Холмс

Загадките на Шерлок ХолмсЕто и следващото ни занимание с психологически игри. След като релаксирахме на Остров "Спокойствие" сега ще скочим в дълбоките води на детективите. Познавате ли Шерлок Холмс, можете ли да докажете, че сте по-добри от него? Предизвикваме ви! Чакаме ви в четвъртък 14.05.2015г. в РадостИ, ще има много игри и загадки, ще развиваме логическото и асоциативно мислене, ще решаваме ребуси, ще се лутаме в лабиринти или с други думи ще има изобилие от игри за внимание. :)

Заниманието е подходящо за деца от 6 до 10г. Препоръчва се за деца с лесно отклоняемо внимание, проблеми в ученето и за деца със състезателен дух. ;) 

Продължителност от 1.30ч. 
Начален час 16:30ч. 
Цена за посещение 8лв. 

Записвания и информация:
тел. 02/ 999 99 02
0885 215 918 


Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?