Пропускане към основното съдържание

Плажни игри в града! Време за игри и време за почивка! :)

Внимание!

Какво парти ще бъде без най-добър приятел? smile emoticon Затова обявяваме промоция за всички записали се до петък: 25% отстъпка за всяко дете дошло заедно с най-добрия си приятел или най-добра приятелка! 18 лева вместо 25 за 4 часа плажни игри в РадостИ в събота на 18 юли! Може да изберете удобно за Вас време сутринта или следобед. Записвания може да направите със съобщение, коментар или на посочените телефони!
И така, обещавах и сега им дойде ред на целодневните игри! :)Пригответе се за едно голямо приключение! За тези, които са в очакване на морските дни или вече са се завърнали от там, но искат още весели моменти, на 18.07.2015 ще сме цял ден на морска тематика!

Първи блок:

Започваме в в ранни зори - 8:30 и ще се вихрим до обяд 12:30ч!

Втори блок:

И продължаваме от 14:00 до късен следобед 18:00ч! 
Взехме официално решение: Разрешава се носенето на оръжие под формата на водни пистолети и пръскалки, не по-големи от една педя! 


И в двата блока ще има много игри, както подвижни така и на столчета, ще творим морски обитатели и корабчета. Ще се състезаваме и ще лудуваме. Ще рисуваме на хартия и по себе си с детски грим. Ще се подкрепим със собственоръчно приготвена плодова салата и фреш. Ще си направим едно истинско плажно парти в града. Ще се веселим както само децата могат!

s
mile emoticon
 


И


Мили родители, ако имате нужда от малко време за лични задължения или просто за почивка. На 18.07.2015. Ви предлагаме в горещия летен ден една такава възможност - детска анимация. Четири часа приключения за Вашето детенце и време за Вас. Може да изберете, удобния за Вас час от 8:30 или 14:00. Занятията са подходящи за деца от 5 до 10г., един блок от 4 часа е 25лв.

За децата ще има осигурена минерална вода и плодове. Препоръчваме да си носите втори комплект дрехи и малка кърпа! :)
Задължително е предварително записване на телефон 02/999 99 02 или 0885 215 918!

За повече информация може да използвате и формата за съобщения и коментари!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?