Плажни игри в града! Време за игри и време за почивка! :)

Внимание!

Какво парти ще бъде без най-добър приятел? smile emoticon Затова обявяваме промоция за всички записали се до петък: 25% отстъпка за всяко дете дошло заедно с най-добрия си приятел или най-добра приятелка! 18 лева вместо 25 за 4 часа плажни игри в РадостИ в събота на 18 юли! Може да изберете удобно за Вас време сутринта или следобед. Записвания може да направите със съобщение, коментар или на посочените телефони!
И така, обещавах и сега им дойде ред на целодневните игри! :)Пригответе се за едно голямо приключение! За тези, които са в очакване на морските дни или вече са се завърнали от там, но искат още весели моменти, на 18.07.2015 ще сме цял ден на морска тематика!

Първи блок:

Започваме в в ранни зори - 8:30 и ще се вихрим до обяд 12:30ч!

Втори блок:

И продължаваме от 14:00 до късен следобед 18:00ч! 
Взехме официално решение: Разрешава се носенето на оръжие под формата на водни пистолети и пръскалки, не по-големи от една педя! 


И в двата блока ще има много игри, както подвижни така и на столчета, ще творим морски обитатели и корабчета. Ще се състезаваме и ще лудуваме. Ще рисуваме на хартия и по себе си с детски грим. Ще се подкрепим със собственоръчно приготвена плодова салата и фреш. Ще си направим едно истинско плажно парти в града. Ще се веселим както само децата могат!

s
mile emoticon
 


И


Мили родители, ако имате нужда от малко време за лични задължения или просто за почивка. На 18.07.2015. Ви предлагаме в горещия летен ден една такава възможност - детска анимация. Четири часа приключения за Вашето детенце и време за Вас. Може да изберете, удобния за Вас час от 8:30 или 14:00. Занятията са подходящи за деца от 5 до 10г., един блок от 4 часа е 25лв.

За децата ще има осигурена минерална вода и плодове. Препоръчваме да си носите втори комплект дрехи и малка кърпа! :)
Задължително е предварително записване на телефон 02/999 99 02 или 0885 215 918!

За повече информация може да използвате и формата за съобщения и коментари!

Коментари