Цял ден игри в царството на животните! - детска анимацияПригответе се за едно голямо приключение! След повече от месец чакане дойде ред на втората порция целодневни игри. Този път ще сме на тема животни, така че не се изненадвайте, ако видите наоколо страшен тигър, сладко коте или някоя жаба да се разхождат покрай школата ни. Те са просто част от програмата ни.

Първи блок:

Започваме в в ранни зори - 8:30 и ще се вихрим до обяд 12:30ч!

Втори блок:

И продължаваме от 14:00 до късен следобед 18:00ч! 


И в двата блока ще има много игри, както подвижни така и на столчета, ще творим животни и животинки. Ще се състезаваме и ще лудуваме. Ще рисуваме на хартия и по себе си с детски грим. Ще се подкрепим със собственоръчно приготвена плодова салата. Ще се веселим както само децата могат!

Мили родители, ако имате нужда от малко време за лични задължения или просто за почивка. На 29.08.2015. Ви предлагаме в горещия летен ден една такава възможност - детска анимация. Четири часа приключения за Вашето детенце и време за Вас. Може да изберете, удобния за Вас час от 8:30 или 14:00. Занятията са подходящи за деца от 5 до 10г., един блок от 4 часа е 20лв.

За децата ще има осигурена минерална вода и плодове. :)

Задължително е предварително записване на телефон 02/999 99 02 или 0885 215 918!

За повече информация може да използвате и формата за съобщения и коментари!

Коментари