Семинар-дискусия за родители: "Що е то тинейджър?"
Едно такова непонятно същество, в тяло на възрастен с душа на дете, търсещо себе си, често объркано и дори самотно... А всеки път, когато се опиташ да го хванеш за ръка и да го поведеш по пътя му, то съска и ръмжи срещу теб сякаш рушиш целия му свят...

Познавате ли такива екземпляри? Отглеждате ли си ги вкъщи? Успявате ли да ги помилвате без да ви "откъснат ръката със зъби"?

Въпреки цялата ирония вложена в думите ми, вярвам, че всеки родител на тийнейджър ще разбере какво се опитвам да опиша. Трудно е да се намери правилния път към това подрастващо мъниче в тяло на голям, но ние ще се опитаме.

На 24.10.2015г (събота) ще посветим два часа на тази сложна и многопластова комуникация родител-тинейджър.

Зная, че ще ви е доста трудно да убедите вашето почти пораснало дете да дойде при онази "откачалка" психоложката, която най-вероятно ще е две глави по-ниска от вашия пораснал великан и ще приказва щуротии. И все пак аз ви обещавам, че ще бъде интересно, забавно и ще се научим на нови умения.

И за да ви предизвикам съвсем обявявам, цена за посещение на родител на семинара 20 лева, а за посещение на родител заедно с тинейджър - 15.

Задължително е предварително записване на тел: 02/ 999 99 02 или по майл. :)

Към събитието във фейсбук

Коментари