Пропускане към основното съдържание

Ново! Карти за посещения за бебоци и мъници на преференциални цени!

С бавното настъпване на есента групите за мъници и бебоци се ориентират към своите редовни участници за новата учебна година 2016/2017. С гордост мога да кажа, че извървяхме един цял випуск за последната година и повечето от нашите миналогодишни сладки мъници вече са в истинска учебна среда.
Тази есен отново е шарено, цветно и дори хаотично при нас, защото се запознахме с много нови и жизнерадостни дечица. Даже понякога ни става малко тясно, но и по този въпрос работя усилено!


Не веднъж съм казвала, че не правя записвания, защото с бебоците и мъниците е много условно, кой, кога и в какво настроение е, дали не им растат зъбки или просто не са се наспали, дали не са се успали или са закъснели с храненето. Но за да може децата в групата да се чувстват добре, за да могат да се опознаят и социализират и поне ориентировачно да мога да отговоря на вашите запитвания колко деца ще има на заниманието: От този месец септември, ще въведа карти за посещения!


Картите ще са предплатени за брой посещения:
8 посещения - 40лв,
6 посещения - 35лв
4 посещения - 25лв

За целия месец без оглед на ден или занимание.
Остават все пак вариант за еднократно посещение на цена от 7лв мъници (1-3г.) и 8 лева за бебоци (0-1г.) !


Очакваме ви! :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?