Пропускане към основното съдържание

"Творчество за бебоци" - Коледна кауза

Помните ли "Коледното ни творчество за баба и дядо"? Инициативата, в която рисувахме поименно картички и коледни играчки за възрастните хора от дом "Дълголетие"? След известно забавяне по пътя нашите приятели от РЕстарт и "Обединени идеи за България" ни изпратиха снимки и отзвук от раздаването на нашите коледни картички. Още снимки ще намерите в албума във Фейсбук. :)

Благодаря ви, че заедно в РадостИ носим радост!Коледна кауза

Коледна кауза в РадостИ
 Коледа наближава и често се сещаме за децата и затова как да направим празниците приказни за всички. Тази година ми се иска и ние да в РадостИ да се включим, затова "Творчеството за бебоци" минава под флаг "Коледна кауза за баба и дядо"! Самото творене по време на заниманията е много по-интересно от самия краен продукт, затова миналата година имах огромно количество коледни играчки-бисквитки (всеки си взе за вкъщи и всеки закачи на нашата елха). Но тази година освен че съм приготвила три тави бисквитки има и няколко дузини картички и всичко, което остане, ще изпратим с индивидуално послание на "баба и дядо" в старчески дом "Дълголетие" чрез Сдружение #РЕстарТ, които ще ни помогнат в раздаването. Ще се радвам да рисуваме заедно в понеделник!
Благодаря ви, че заедно носим радост!
 :)


Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?