"Вълнени истории" в РадостИ

Ура! Случи се! Една страхотна дама се съгласи и най-накрая ще ни дойде на гости, за да ни разкаже за нейните "Вълнени истории"! 


На 14.05.2017г. неделя от 10:30 часа в РадостИ ще има ателие за работа с вълна, на което Йовка Христова ще ни разкаже за вълшебствата на вълната. Ще има работилничка, на която всеки ще може да си изработи по нещо, а след това ще ни представи книгата ѝ и ще раздаде автографи. Събитието във Фейсбук


Вълшебствата покрай Йовка са безброй, първо защото твори вълшебни неща от вълна, второ защото без вълшебство аз не зная как може да е толкова безкрайно усмихната и позитивна и трето прави наистина вълшебства за специалните деца. Включително книгата ѝ има вълшебната функция да помогне да се създаде вълшебен трудо-терапевтичен център за малки вълшебници, които имат огромна нужда от подкрепа и внимание. Да зная, че има голяма тавтология в написаното, но е абсолютен факт безкрайният извор на енергия и положителен заряд, който носи Йовка. Затова съм много щастлива, че ни идва на гости! 

Едно интересно интервю с нея можете да видите ТУК


А ето и кратка презентация на книгата, от личен опит ще кажа, че е едно малко бижу с дебели корици, прекрасни цветни снимки и разкошно оформление. Едно модерно и полезно ръководство за родители, учители и терапевти. :)


Коментари