Ела играй с мен! (От 0 до 3г.)
Извънредно голямо събитие!

РадостИ - Школа за емоционално развитие има вече почти четири годишна история и вярвам, че за това време, успяхме заедно с вас да създадем едно пространство за споделяне на емоции и игри с неограничени възможности да трупаме опит и знания за децата, тяхното развитие и нашите умения като родители.

След няколко месечна пауза, заради появата на най-малкия участник в екипа на РадостИ, този четвъртък ви приветствам на голямо, извънредно, двучасово събитие "Ела играй с мен!". Ще има много познати и нови игри, песни, танци и време за полезна информация относно детското развитие. Ще обясним за различните умения, които децата придобиват на съответната възраст, как можем да ги занимаваме, какво и кога да им предложим. Ще споделя знанията си като родител и детски психолог с вас и се надявам да съм ви максимално полезна. Една от основните цели на заниманието е отвореното пространство за задаване на въпроси. Чувствайте се свободни да питате всичко, което ви вълнува.

Четвъртък 13.12.2018 започваме от 10:30 до 12:30. Ще разделим условно времето на две за бебоци от 0 до 1,5г. и за мъници от 1,5 до 3г. Тъй като два часа е много време за децата, събитието ще бъде отворено да се включите или тръгнете когато прецените!

Цена:10лв (Родител и дете) Записването е задължително!

За въпроси и записване:
0885 215 918
Не се колебайте да оставите и лично съобщение!

Коментари