Пропускане към основното съдържание

Ела играй с мен! (От 0 до 3г.)
Извънредно голямо събитие!

РадостИ - Школа за емоционално развитие има вече почти четири годишна история и вярвам, че за това време, успяхме заедно с вас да създадем едно пространство за споделяне на емоции и игри с неограничени възможности да трупаме опит и знания за децата, тяхното развитие и нашите умения като родители.

След няколко месечна пауза, заради появата на най-малкия участник в екипа на РадостИ, този четвъртък ви приветствам на голямо, извънредно, двучасово събитие "Ела играй с мен!". Ще има много познати и нови игри, песни, танци и време за полезна информация относно детското развитие. Ще обясним за различните умения, които децата придобиват на съответната възраст, как можем да ги занимаваме, какво и кога да им предложим. Ще споделя знанията си като родител и детски психолог с вас и се надявам да съм ви максимално полезна. Една от основните цели на заниманието е отвореното пространство за задаване на въпроси. Чувствайте се свободни да питате всичко, което ви вълнува.

Четвъртък 13.12.2018 започваме от 10:30 до 12:30. Ще разделим условно времето на две за бебоци от 0 до 1,5г. и за мъници от 1,5 до 3г. Тъй като два часа е много време за децата, събитието ще бъде отворено да се включите или тръгнете когато прецените!

Цена:10лв (Родител и дете) Записването е задължително!

За въпроси и записване:
0885 215 918
Не се колебайте да оставите и лично съобщение!

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?