Пропускане към основното съдържание

Хелуинско общо събрание на магически същества!Моля за внимание! Назначено е общо събрание на всички магични и необикновени същества. На него ще бъде обсъден кодекса на труда и етичния кодекс на всички участващи членове на магьосническите среди!

Или с други думи, разбираеми и за непосветените още във вещерския занаят, обясняваме, че идва ред за маскарад и психологически игри, където ще обърнем внимание на някои морални ценности. Ще поговорим на теми като "Добро и зло", "Съпричастност", "Взаимопомощ" и други.

Всички членове на вещерското общество, които притежават магически сили са добре дошли!
Ще има грим, игри, забавления, печена тиква и какво ли още не... 
Препоръчва се подходящо маскарадно облекло!

Събота на 31.10.2015 от 16:30ч.
Продължителност 1.30ч. 
Цена: 10лв.

Лирическо отклонение: Лично моите разбирания не поставят този англо-американски празник в редиците на любимите ми събития. Но го приемам като възможност децата да се маскират, а аз под формата на игра и съответната тематика да поговоря с тях за важни морални ценности. В моите разбирания като психолог се движа с темпото на децата и интересите, които ги вълнуват, но с методи и техники, които възрастните притежават за подпомагане и развитие.

Телефон за информация и записвания:
02 / 999 99 02


Към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1637863349765656/

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

"Детският свят на емоциите" - психологически карти за емоционална компетентност

 Готови са!!!  Безкрайно съм щастлива, че мога най-официално да ви съобщя, че комплектът карти за емоционално развитие за деца в предучилищна възраст най-накрая е готов! Специализиран психологически комплект за работа с детските емоции, включващ 120 черно-бели карти. Картинките са специално подбрани и разделени в три смислови категории.   В първата част ще откриете лицеви изражения във вариант за момчета и момичета. Представени са шест базови емоции (радост, тъга, страх, гняв, любопитство и отвращение) и пет социални емоции (срам, вина, обида, учудване, задоволство ).  Във втората част акцентът е поставен върху позицията на тялото. Децата следва да могат да разпознаят поведенческата проява на дадена емоция в социален контекст. Третата част има за цел да подпомогне децата в разсъждаването и интерпретирането на различните емоциите и как те могат да бъдат различни за всеки, дори и когато се отнасят за една и съща ситуация.  За да станат игрите наистина забавни, можете да допълните комплек