Пропускане към основното съдържание

Коледен маратон за усмивки!Както вече обявихме дядо Коледа ще ни посети на 13.12.2015 (неделя) и за да се приготвим истински за него в събота 12.12. ще си направим истински Коледен маратон! 

Какво значи маратон ли? Това е бягане на дълго разстояние. А защо наричам нашето занимание маратон? Защото започваме в 9:00ч. и ще приключим в 17:00ч. Ще успеете ли да издържите? Имате известни съмнения?

Е, добре. Това е нашият специален Коледен маратон, защото можете да се включите по всяко време и съответно да си починете, когато се уморите. :)

На всеки кръгъл час ще има нова дейност, като ще редуваме подвижни игри и творчество:
9:00 - Лудурии за събуждане
10:00 - Най-красивото писмо до дядо Коледа
11:00 - Балони и танци
12:00 - Коледни сладки за украса
13:00 - Коледни герои от любими песни и филми
14:00 - Коледни играчки от прежда и текстил
15:00 - Да надбягаме Рудолф
16:00 - Коледни картички с дистрес мастила и 3д апликации
17:00 - Песен за довиждане

И така сами изберете, кога и колко можете да издържите. :)
Можете да дойдете за час-два часа или за цял ден. Посещение за два часа включващо творческа работилничка и час лудории е 10лв., 4 часа -20лв. Посещение на целия маратон 25лв.

В цената са включени всички необходими материали за творчество и игра, както и плодове и вода за децата. В зависимост от времетраенето на Вашето посещение, моля, родителите да преценят дали и каква храна да донесат за детето си.

Задължително е предварителното записване на децата по телефон или майл до петък 11.12. Дечица до 3 години присъстват с придружител, за по-големите - по желание и преценка на родителите.

За всякакви допълнителни въпроси може да използвате всички форми за контакт към страницата и директно в РадостИ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?