Коледен маратон за усмивки!Както вече обявихме дядо Коледа ще ни посети на 13.12.2015 (неделя) и за да се приготвим истински за него в събота 12.12. ще си направим истински Коледен маратон! 

Какво значи маратон ли? Това е бягане на дълго разстояние. А защо наричам нашето занимание маратон? Защото започваме в 9:00ч. и ще приключим в 17:00ч. Ще успеете ли да издържите? Имате известни съмнения?

Е, добре. Това е нашият специален Коледен маратон, защото можете да се включите по всяко време и съответно да си починете, когато се уморите. :)

На всеки кръгъл час ще има нова дейност, като ще редуваме подвижни игри и творчество:
9:00 - Лудурии за събуждане
10:00 - Най-красивото писмо до дядо Коледа
11:00 - Балони и танци
12:00 - Коледни сладки за украса
13:00 - Коледни герои от любими песни и филми
14:00 - Коледни играчки от прежда и текстил
15:00 - Да надбягаме Рудолф
16:00 - Коледни картички с дистрес мастила и 3д апликации
17:00 - Песен за довиждане

И така сами изберете, кога и колко можете да издържите. :)
Можете да дойдете за час-два часа или за цял ден. Посещение за два часа включващо творческа работилничка и час лудории е 10лв., 4 часа -20лв. Посещение на целия маратон 25лв.

В цената са включени всички необходими материали за творчество и игра, както и плодове и вода за децата. В зависимост от времетраенето на Вашето посещение, моля, родителите да преценят дали и каква храна да донесат за детето си.

Задължително е предварителното записване на децата по телефон или майл до петък 11.12. Дечица до 3 години присъстват с придружител, за по-големите - по желание и преценка на родителите.

За всякакви допълнителни въпроси може да използвате всички форми за контакт към страницата и директно в РадостИ.

Коментари