Пропускане към основното съдържание

Събота на обичта!Събота посветена на обичта ни очаква в РадостИ този уикенд! Един празник, който последните години набира популярност в България, макар и да събира противоречиви чувства, както и други католически празници.

Ние ще пропуснем официалната версия за празника, а ще се посветим на обичта в най-чистата ѝ форма. Както обикновено в РадостИ ще съчетаем психологията, творчеството и забавленията на едно място. Ще поговорим затова колко много обичаме нашите най-близки хора, затова че те ни дават спокойствие и сигурност и ще изработим подаръци, за да изразим обичта си към тях. Ще съчетаем кратка и полезна дискусия с творческия ни порив. Ще майсторим цветя от хартия, медальони от тесто, кутийки за съкровища и много други.

В приятна и обичлива обстановка в дух на любов и разбирателство ще творим:

- от 10:00 до 11:30 с всички дечица и техните родители на възраст от 4 до 10 г.
- от 11:30 до 12:30, очакваме всички сладурчета с мама и/или татко на възраст от 0 до 3г.

След кратка обедна почивка
- от 13:00 до 14:30ч. продължаваме темата и творчеството, но на немски език! Добре дошли са всички дечица от 3 до 6г, да се запознаем и открием веселите игри на един друг език!

Може да посетите едно или няколко занимания. Разделението по възраст е условно, така че да отговори на интересите на децата. Добре дошли са всички дечица, както и братчета и сестричета на различна възраст. Нека си направим една весела дружина! :)

За записвания и въпроси: всички онлайн форми на страницата, както и следните телефони 02/ 999 99 02 и 0885 215 918

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?