Събота на обичта!Събота посветена на обичта ни очаква в РадостИ този уикенд! Един празник, който последните години набира популярност в България, макар и да събира противоречиви чувства, както и други католически празници.

Ние ще пропуснем официалната версия за празника, а ще се посветим на обичта в най-чистата ѝ форма. Както обикновено в РадостИ ще съчетаем психологията, творчеството и забавленията на едно място. Ще поговорим затова колко много обичаме нашите най-близки хора, затова че те ни дават спокойствие и сигурност и ще изработим подаръци, за да изразим обичта си към тях. Ще съчетаем кратка и полезна дискусия с творческия ни порив. Ще майсторим цветя от хартия, медальони от тесто, кутийки за съкровища и много други.

В приятна и обичлива обстановка в дух на любов и разбирателство ще творим:

- от 10:00 до 11:30 с всички дечица и техните родители на възраст от 4 до 10 г.
- от 11:30 до 12:30, очакваме всички сладурчета с мама и/или татко на възраст от 0 до 3г.

След кратка обедна почивка
- от 13:00 до 14:30ч. продължаваме темата и творчеството, но на немски език! Добре дошли са всички дечица от 3 до 6г, да се запознаем и открием веселите игри на един друг език!

Може да посетите едно или няколко занимания. Разделението по възраст е условно, така че да отговори на интересите на децата. Добре дошли са всички дечица, както и братчета и сестричета на различна възраст. Нека си направим една весела дружина! :)

За записвания и въпроси: всички онлайн форми на страницата, както и следните телефони 02/ 999 99 02 и 0885 215 918

Коментари