3 в 1 събота в РадостИ

Тази събота на 26 март ще говорим за Времето във всичките му форми. Какво е време? За какво ни служи времето? Как го измерваме? И много други интересни въпроси. Ще си направим часовници и ще се учим на търпение. :)


Най-интересната част от програмата за март са съботните ни занимания, които ще са почти цял ден. Започваме с група по "Немски език за мъници", следвана от новото ни занимание "Емоционална въртележка". Тя вплита в себе си различни игри, творчество и психология, като всяка седмица ще има нова и различна тема. Ще завършим съботата и с работилничка-семинар "Учим заедно", това занимание е предвидено да е в присъствието на родител, за да можем заедно да се учим на модели и похвати за общуване. 

10:00-11:30 Немски език за мъници
11:30-13:00 Емоционална въртележка
15:00-16:30 Учим заедно

Внимание! :) По-наблюдателите сигурно са забелязали обедната пауза между работилничките? :) Ето още нещо съвсем ново в РадостИ! За тези, които имат времето, желанието и възможността да посетят повече от едно занимание в събота има специално предложение, да обядваме заедно.:) Времето прекарано между 13:00-15:00ч е абсолютно безплатно и неангажиращо с конкретна дейност. Децата имат нужда от обедна почивка и това се подразбира. И така носете си обяд, който да хапнем заедно, да си разкажем някоя и друга история, да поседим на слънце, ако времето го позволява, да потичаме в градинката пред блока и с нови сили да се заловим с занимането ни от 15ч. :)

Всяко занимание е самостоятелно, всичките са с обща тематика за дадената събота, подходящи са за деца от 4 до 10 години.
Можете да посетите едно или всички, изберете това, което ви вълнува. По преценка на родителите, децата могат да посетят заниманията самички или с тяхно присъствие.

Цената за цял ден и всички работилнички е 25лв.
Цена за групата по немски език 12лв
Цена за едно занимание 10лв

За допълнителна информация съобщение или тел: 02/ 999 99 02

Коментари