Пропускане към основното съдържание

3 в 1 събота в РадостИ

Тази събота на 26 март ще говорим за Времето във всичките му форми. Какво е време? За какво ни служи времето? Как го измерваме? И много други интересни въпроси. Ще си направим часовници и ще се учим на търпение. :)


Най-интересната част от програмата за март са съботните ни занимания, които ще са почти цял ден. Започваме с група по "Немски език за мъници", следвана от новото ни занимание "Емоционална въртележка". Тя вплита в себе си различни игри, творчество и психология, като всяка седмица ще има нова и различна тема. Ще завършим съботата и с работилничка-семинар "Учим заедно", това занимание е предвидено да е в присъствието на родител, за да можем заедно да се учим на модели и похвати за общуване. 

10:00-11:30 Немски език за мъници
11:30-13:00 Емоционална въртележка
15:00-16:30 Учим заедно

Внимание! :) По-наблюдателите сигурно са забелязали обедната пауза между работилничките? :) Ето още нещо съвсем ново в РадостИ! За тези, които имат времето, желанието и възможността да посетят повече от едно занимание в събота има специално предложение, да обядваме заедно.:) Времето прекарано между 13:00-15:00ч е абсолютно безплатно и неангажиращо с конкретна дейност. Децата имат нужда от обедна почивка и това се подразбира. И така носете си обяд, който да хапнем заедно, да си разкажем някоя и друга история, да поседим на слънце, ако времето го позволява, да потичаме в градинката пред блока и с нови сили да се заловим с занимането ни от 15ч. :)

Всяко занимание е самостоятелно, всичките са с обща тематика за дадената събота, подходящи са за деца от 4 до 10 години.
Можете да посетите едно или всички, изберете това, което ви вълнува. По преценка на родителите, децата могат да посетят заниманията самички или с тяхно присъствие.

Цената за цял ден и всички работилнички е 25лв.
Цена за групата по немски език 12лв
Цена за едно занимание 10лв

За допълнителна информация съобщение или тел: 02/ 999 99 02

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?