Детските емоции - Работилница за родители и децаТемата на "Училището за родители" на 09.02.2019. от 10:30ч ще е свързана с детските емоции, около които винаги възникват много въпроси, как, кога, защо? Емоциите от своя страна са директен мост, по който се предава общуването. Ето защо често не ни се получава комуникацията така както искаме, защото ние или детето сме били във вихрушка от емоции, които са насочили разговора в една или друга посока. Какво трябва да знаем, кога да започнем, какво можем да обясним на детето и как да подходим така, че от малко емоционално човече да възпитаме осъзнато дете. Задачата хич не е лесна и универсална рецепта няма, но вярвам, че ще намерите на този семинар още полезни идеи за вашия родителски арсенал от подходи. 

За да разчупим обстановката и за да можем да приложим на практика това, което ще обсъждаме, този път ви каня да се включите заедно с детето си. Тренингът е подходящ за деца от 5 до 8 години. 

Ще създадем една приятна атмосфера с полезна информация, много въпроси от ваша страна и леко разтоварванe.

Водещ на семинарите: Радостина Стоянова - детски клиничен психолог ( www.radostina-stoyanova.com )

Цена: 20 лв. за двойка родител-дете, заплаща се на място

Капацитет на групата е до 7 двойки родител-дете

Изисква се записване във формата: 

https://docs.google.com/forms/d/13rsvqgFmqPZsRM3s-OBtjd1Do0YE5MMijWqsTMUVbl8/edit 

Във формата има възможност предварително да зададете въпроси. За повече информация можете да изпратите и съобщение на страницата на РадостИ. Очаквам Ви!

Коментари