Пропускане към основното съдържание

Голяма Коледна работилница!Коледа идва!!! 

И трябва да се подготвим подобаващо! Затова започваме с ГОЛЯМА Коледна работилничка. Защо я наричам голяма ли? Защото ще е 2,5 часа и защото ще обедини дейности, които предишни години сме правили в рамките на няколко занимания!

Ще има:
- няколко вида снежинки
- няколко вида играчки за елха
- няколко вида снежни човеци
- картички за подаръци 
- писмо до Дядо Коледа 
и още, и още....

Ще има подходящи дейности за деца от 1,5 до 3 в интервала от 10 до 11ч. и дейности подходящи за деца от 3 до 6 във времето от 11 до 12:30ч. 

Освен това ще танцуваме и пеем, ще поиграем, ще украсим елхата и ще изрисуваме прозорците и още, и още... 

Носете си пантофки и дрешки, които може да се поизцапат. :)

Цената: 15лв (родител и дете) Ето и подарък от мен: Доведете второ детенце за 5 лв! Ако имате приятел или съседско дете, което бихте искали да зарадвате, ще се радвам да го посрещна заедно с вас! 

В цената са включени всички необходими материали, но ако ви се намират материали за рециклиране вкъщи, ще ги използваме на драго сърце: капачки, пластмасови шишенца, ролки от тоалетна хартия, стари чорапи или друго, което принципно отива в кофата за боклук! 

Местата са ограничени, група до 10 деца 

Записването е задължително на телефон: 0885 215 918 или със съобщение на страницата

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

"Детският свят на емоциите" - психологически карти за емоционална компетентност

 Готови са!!!  Безкрайно съм щастлива, че мога най-официално да ви съобщя, че комплектът карти за емоционално развитие за деца в предучилищна възраст най-накрая е готов! Специализиран психологически комплект за работа с детските емоции, включващ 120 черно-бели карти. Картинките са специално подбрани и разделени в три смислови категории.   В първата част ще откриете лицеви изражения във вариант за момчета и момичета. Представени са шест базови емоции (радост, тъга, страх, гняв, любопитство и отвращение) и пет социални емоции (срам, вина, обида, учудване, задоволство ).  Във втората част акцентът е поставен върху позицията на тялото. Децата следва да могат да разпознаят поведенческата проява на дадена емоция в социален контекст. Третата част има за цел да подпомогне децата в разсъждаването и интерпретирането на различните емоциите и как те могат да бъдат различни за всеки, дори и когато се отнасят за една и съща ситуация.  За да станат игрите наистина забавни, можете да допълните комплек