Пропускане към основното съдържание

Голяма Коледна работилница!Коледа идва!!! 

И трябва да се подготвим подобаващо! Затова започваме с ГОЛЯМА Коледна работилничка. Защо я наричам голяма ли? Защото ще е 2,5 часа и защото ще обедини дейности, които предишни години сме правили в рамките на няколко занимания!

Ще има:
- няколко вида снежинки
- няколко вида играчки за елха
- няколко вида снежни човеци
- картички за подаръци 
- писмо до Дядо Коледа 
и още, и още....

Ще има подходящи дейности за деца от 1,5 до 3 в интервала от 10 до 11ч. и дейности подходящи за деца от 3 до 6 във времето от 11 до 12:30ч. 

Освен това ще танцуваме и пеем, ще поиграем, ще украсим елхата и ще изрисуваме прозорците и още, и още... 

Носете си пантофки и дрешки, които може да се поизцапат. :)

Цената: 15лв (родител и дете) Ето и подарък от мен: Доведете второ детенце за 5 лв! Ако имате приятел или съседско дете, което бихте искали да зарадвате, ще се радвам да го посрещна заедно с вас! 

В цената са включени всички необходими материали, но ако ви се намират материали за рециклиране вкъщи, ще ги използваме на драго сърце: капачки, пластмасови шишенца, ролки от тоалетна хартия, стари чорапи или друго, което принципно отива в кофата за боклук! 

Местата са ограничени, група до 10 деца 

Записването е задължително на телефон: 0885 215 918 или със съобщение на страницата

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?