Важността на движението при децата

Ето и отзвук от Академия за родители:

Нашата лекция може да видите в това видео. Всички останали лекции от академията също са онлайн и можете да ги изгледате, когато прецените. :)  Ето и няколко снимки, за да усетите настроението:На 23.02.2019. ще е следващото най-мащабно събитие за бъдещи и настоящи родители: 


4 етажа, 3 зали за лекции, 3 зали за практика и демонстрации, 50+ организации, които ще ви консултират на място.

Ще имам и аз честта да ви представя една интересна лекция на тема: Важността на движението при децата. Ще обясня защо и как е важно да се движи детето и защо движението е пряко свързано с вниманието, поведението и ученето.

И не само, ще консултираме индивидуално в нашия кът на РадостИ - Школа за емоционално развитие и Фондация "Децата на бъдещето" през целия ден.

Тази година в интересните лекции, безплатните консултации и практически работилници, ще намерите отговори на най-смислените въпроси, които си
задаваме от бременността до седмата година:


  • Как да се справим с тръшкането и ината?
  • Можем ли да научим детето да се храни здравословно?
  • Защо децата проговарят късно?
  • Влияят ли екраните на възпитанието?
И още много.

И понеже 5 години са специална „възраст“ за един семеен форум, празнуваме по специален начин – за първи път достъпът до „Музейко“ е свободен за първите регистрирани за събитието. Запази своето място на www.parentacademy.bg

Коментари