Пропускане към основното съдържание

"Творчество за бебоци" в книжка!!!

Ура! Готова е!

Тази зима няма занимания за най-малките, защото моят малък мъж расте на пълни обороти.  И цялото това "свободно" време последните месеци използвах да събера в една малка книжка любимите игри от заниманието "Творчество за бебоци".  С помощ на приятели сътворихме една много сладка, "готварска" книжка с рецепти за домашно творчество. 11 изпитани, проверени и приготвяни многократно рецепти, които забавляват мъниците и ги учат да рисуват, лепят, режат, пресипват и много други умения. И всичко това с естествени материали и хранителни продукти! Всички, които са участвали в наши занимания веднага ще се сетят за какво иде реч: цветни макарони, ориз, брашно, сол и прочие с точни пропорции, начин на приготвяне, вариации за игра и различни тематични допълнения.Дейностите са подходящи за деца над 1 годинка и в присъствието на възрастен, който да подпомага процеса.  

Книжката вече е налична и може да се поръча директно само при мен! Цената ѝ до края на празничната седмица е на специална цена вместо 11, само 10лв. :) Пишете ми! Може да я разгледате и във ФБ https://www.facebook.com/commerce/products/2109811692419993/

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Детето ми аутист ли е...?" - "Изгасете телевизора!"

Почти 10 години работя и консултирам родители под една или друга форма. За тези, които са се сблъсквали с моята личност, знаят, че от почти 5 години имам частна практика, където се стремя да осигуря достъпна информация относно етапите на развитие при децата, различни отклонения или подходи към отглеждане, възпитаване и образоване на деца. Но една тенденция в последно време ми направи особено силно впечатление и искам да споделя: В почти идентични ситуации (различават се само по това, кой ги е насочил да се обърнат към мен - учител, личен лекар или родителска загриженост) идват родители с един конкретен въпрос: "Детето ми аутист ли е...?" С огромна загриженост и притеснение, което се чете в очите им. Какво е общото между тях: наистина загрижени родители много интелигентни и разбрани хора с дечица около и малко преди да навършат 2 години И така като детски психолог веднага ще отговоря, че няма неподходящо време родителите да потърсят мнение на специалист за вси

Лятна бебешка ваканция!

Здравейте, приятели! Екипът на РадостИ се увеличи с още един член. Радвам се да Ви съобщя, че ни се роди момченце и ще имаме дълга лятна ваканция. Ще се видим отново на есен! :) Консултации само след предварително записан час на електронната поща: office@radostina-stoyanova.com  Ще се провеждат само в съботен ден след 7-ми юли.  

Непослушните деца - причини и подходи за справяне

Решението на всеки проблем много често се крие в това да се вгледаме в себе си. Това правило важи и когато говорим за нашите деца. Преди да се "хванем за главата", че не знаем какво да правим нашето непослушно дете, нека първо да си отговорим на следните няколко въпроса. С ръка на сърцето да погледнем как изглежда нашето ежедневие? Дайте си време да отговорите на въпросите, бъдете честни и самокритични. Резултати са важни само за Вас и Вашето дете. Допитайте се до Вашия партньор или партньорка, може би дори до роднини или близки приятели за това каква е атмосферата вкъщи.                                                                                                                                    ДА           НЕ Често ли действията се развиват бурно при вас? Атмосферата вкъщи е по-скоро шумна и неспокойна отколкото тиха и спокойна? Водите по-скоро един спонтанен отколкото регулиран начин на живот?