"Детският свят на емоциите" - психологически карти за емоционална компетентност


 Готови са!!! 

Безкрайно съм щастлива, че мога най-официално да ви съобщя, че комплектът карти за емоционално развитие за деца в предучилищна възраст най-накрая е готов!Специализиран психологически комплект за работа с детските емоции, включващ 120 черно-бели карти. Картинките са специално подбрани и разделени в три смислови категории. 

 В първата част ще откриете лицеви изражения във вариант за момчета и момичета. Представени са шест базови емоции (радост, тъга, страх, гняв, любопитство и отвращение) и пет социални емоции (срам, вина, обида, учудване, задоволство ). 
Във втората част акцентът е поставен върху позицията на тялото. Децата следва да могат да разпознаят поведенческата проява на дадена емоция в социален контекст. Третата част има за цел да подпомогне децата в разсъждаването и интерпретирането на различните емоциите и как те могат да бъдат различни за всеки, дори и когато се отнасят за една и съща ситуация. За да станат игрите наистина забавни, можете да допълните комплекта от карти с кукли с четири базови емоции (радост, тъга, гняв и страх) във вариант за момчета и момичета. Куклите са ръчно изработени и изрисувани с идентичните лица от картинките.

Повече подробности можете да разберете от онлайн представянето им ТУК
Комплектът е достъпен за поръчки! 

Цена 82лв. на комплекта карти

Цена  240лв. на комплект четири кукли (момчета или момичета). 


Коментари